Thursday, August 7, 2008

Strip, Strippar, Strips!

Håller precis på att borsta tänderna och ska sedan hoppa ner i min lilla, men ändå alldeles för tomma säng.

Vad har hänt idag då? Jo, jag har träffat Elvis och jobbat övertid. Elvis ser inte ut som "Elvis" men han ser ut som någon vars föräldrar skulle kunna döpa någon till Elvis. Det är nog den bästa förklaring jag kan komma med.

Två och en halv timmes övertid skramlade jag ihop idag, och blev därmed bjuden på ännu en typ av oengagerande Kanadensisk snabbmat. Den första - "Poutin", som jag åt med the candinavians (ett gäng skandinaver, tyskar och en kanadensare) måste vara den ultimata bakismaten. Man tar strips och smular ner squeeky cheese, sen häller man på en massa kladd typ majonäs och vinäger och allt var det var och sen slänger man på lite vad som helst. Inget fel i den feta blandningen men tror att jag skulle uppskatta det några gånger mer "dagen efter". Får testa det på söndag, för på lördag är det grillfest för andra helgen i rad. Attans vad tiden går fort i vissa avseenden.

Det vi fick i dag var torr kyckling, tråkiga strips, nån halvtråkig sås och någonting jag tror skulle föreställa bröd. Allt från "St.Hubert" ett ställe som har specialiserat sig på snabbkyckling och utkörning av denna kyckling. Antingen har Quebecianer väldigt konstig smak när det gäller snabbmat eller så är det Donkensyndromet - Äter man det tillräckligt ofta blir man kanske beroende trots att det egentligen smakar papp.

Tänkte försöka ladda upp lite bilder idag, men är alldeles för trött. Sparar på det så har jag någonting att skriva om i morgon igen.

Ha det fint!

Hellre en Apa i handen än tio i skogen!

1 comment:

Oscar said...

Ja, Poutin är inte så jävla pjåkigt faktiskt. Men det ska mycket riktigt vara som bakismat...