Wednesday, August 27, 2008

Som pengar på banken.

Imorgon är det löning! De kör med det något udda systemet här att vi får lön varannan torsdag, så det är inte samma wowkänsla som när man får stora klumpsumman på kontot, men då slipper man ju samtidigt att vara fattig som en kyrkråtta precis innan löning på grund av dålig planering. (eller gör man?)

Det är Labour day den första september så vi har långhelg här. Funderar på att åka till Montreal i helgen och mest kolla läget. Och självklart ta med mig kameran i så fall.

De mest intressanta (det kan väl i och för sig diskuteras) samtalen verkar utspela sig på vägen hem från jobbet. Idag träffade jag den nya finska testaren när vi båda stod och försökte hitta en lucka i trafiken på den väg som vi måste passera varje dag för att komma till och från jobbet. Det visade sig att han letade efter en livsmedelsaffär så vi struntade i att gå över och gick i vägrenen/cykelbanan till Metron istället. Han verkar trevlig, ser väldigt finsk ut men hade inte ett så finskt namn... som började på J... minnet är bra men kort som man brukar säga.

Ha det fint!

Om Apan själv får välja!

2 comments:

Oscar said...

Jag börjar fundera på om ordspråken kommer hålla för varje-dag-bloggande...

Skäggapan said...

Det är du inte ensam om. :)