Saturday, August 16, 2008

En lördag i sköna ensamhetens tecken.

Skriver lite tidigare än vanligt ikväll. Sitter och myser lite med ett levande ljus i min ensamhet. Just nu spelas "Lars Demian - Fyllot & Miss World". Den sång som har allra lättast att skapa klump i halsen och väta i ögonvrån hos mig. Så sorgligt, och samtidigt så vackert.
Trivs rätt bra i min ensamhet just nu, även om Viviane och Simone stökar runt i köket på nedervåningen.
Jag skulle vilja säga att jag har gjort massa spännande och kul idag, men så är inte fallet. Jag tog en solskenspromenad förbi apoteket och "hardware store" och kom hem med en vettig stekpanna, ett par högtalare till laptopen och badrumssaker.

Mitt rum har växt tills sig lite. Tog mig lite halvt i kragen och baxade äntligen undan resväskorna in i garderoben, la ner alla kläder i byrån och gjorde mig av med massa bråte på skrivbordet. Imorgon ska jag väl ta resten av kragen och få det dammfritt och symmetriskt eller nåt också. Sen blir det poker.

Borde kanske ta mig nån sorts middag, men i min iver att pröva den nya stekpannan vid lunch gjorde jag en gigantisk omelett som fortfarande ligger där den ska. Kanske ska ta en macka... eller en chokladkaka.

Ha det fint!

"Där Aporna dansar dit längtar jag jämt"

No comments: