Saturday, November 29, 2008

Julens upp och ner.

Idag har vi varit till Dollarama och skaffat julpynt. Det är ju trots allt första advent. Det är svårt att inte komma i julstämning när snödrivorna längs vägarna når en upp till låren och många hus är pyntade med hundratals lampor i juliga färger. Vi har till och med pratat lite om julotta och julkonsert i kyrkan och jag är faktiskt inte helt anti till idéerna. Vad är det som händer med mig. Snöförgiftad, vuxenskadad eller bara sambo? Att kyrkan ligger cirka 3 minuter från vår port gör det iofs lite lättare att vara positiv till det hela då det inte kräver någon större ansträngning för att ta sig dit. Vi stannade till på ett café mellan Dollarama och Metro när vi pyntshoppat klart. Inte världens mest romantiska läge men det var skön stämning där inne med spännande bakverk och gott te. Det var som om de inte försökte vara något speciellt utan att för den delen bli tråkiga. Vi köpte med oss lite hallonsylt därifrån som vi ska ha på frukostsconesen imorrn. Inte alls illa.

Lite tråkigare nyheter är att våra hyresgäster hemma i Blackeberg har sagt upp lägenheten och flyttar ut om en månad så det är lite panik att hitta någon ny som vill hyra vår pärla. Så snart vår annons är kollad så ligger den uppe Blocket i alla fall. Får hoppas att det gör under och att det faktiskt finns folk som kan tänka sig flytta under julstöket.

Har lite känning i halsen (kan vara vätskebrist eller liknande brist på självbevarelsedrift) så det skulle nog sitta fint att gå och lägga sig med lite Robert Rankin i det här läget. (Snaaaart är den utläst, jag lovar)

Ha det fint!

No Apa, no cry!

No comments: